Lunchmeny, a` la carte

199 kr/person, sallad, bröd och kolsyrat vatten ingår
(A´ la carte kräver beställning av minst 10 portioner)

Vid beställning av á la carte, gör endast 1 val. Önskas fler alternativ vid beställning för större sällskap, kontakta oss! Kom ihåg att meddela eventuella kostavvikelser. Varmt välkomna!

Kött
• Klassisk Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon och kantarellsås
• Pannbiff med lök och stekt ägg, rödvinssås, smörstekt potatis och lingon
• Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
• Lammfärsspett med rostade rotfrukter, rosmarinsky, persiljesmör och tomatbulgur
• Pasta med fläskfilé,  champinjoner, paprika, purjolök, chili, vitlök, grädde och parmesanost
• Pasta Manzo, strimlad biff, portobellosvamp, ruccola och parmesan
• Helstekt biff med potatisgratäng, timjansky och haricots verts potatispuré

Fisk
• Rimmad lax serveras med dillstuvad potatis och rotfrukter
• Fisk-och skaldjursgryta med parmesanaioli
• Sesamstekt kycklingbröst, wokade grönsaker, rödcurrysås och ris

Fågel
• Grillade kycklinglårfiléer, champinjoner, bacon, smålök, krossad potatis smaksatt med rosmarin och riven citron
• BBQ marinerat kycklingspett med sötpotatisklyftor, coles slaw, majskolvar och persilja och lime aioli

Vegetariskt
• Grön Bulgurpytt med grönsaker, belugalinser, halloumi serveras med en örtyoghurt
• BBQ-glaserad tofu med klyftpotatis & tzatsiki 
• Svampbiffar med getost och färska rödbetor och yoghurtdipp
• Gnocchilåda med pesto, kronärtskocka och fetaost samt tomatsås samt linsbiffar

Veganskt
• Vegogryta med blomkål, linser, krossade tomater och kokosgrädde
• Aubergine- och blomkålsgryta med ajvar
• Falafel med vitlöksris och sesamsallad
• Rostad svensk beta med svenskt ekologiskt matvete, cruditèsallad, fetaostyoghurt och örtsmul 
• Veganska linsbiffar med jalapeño och ramslök