Utbud

Ankomst
I vår entré finns en digital monitor med information om vilken lokal samt våningsplan ni kommer att använda under ert besök. Det finns information om våra verksamma hyresgäster i fastigheten, kommande event samt annat matnyttigt. 

Konferens
Vi har fem konferensrum i olika storlekar väl lämpade för konferenser, grupparbeten eller kreativa möten. Lokalerna är ljusa, har flera fönster och är anpassade för att kunna möbleras enligt behov. Rummen kan bokas per hel- eller halvdag, kvällar och helger.

Utrustning
Samtliga rum är utrustade med wifi, whiteboard, projektor, blädderblock, ljudutrustning, block och pennor. Två av rummen, Konferensen och Kompetensen, är även utrustade med ljudslinga. Rummet Klara är utrustad med Lifesize vilket är ett mycket effektivt- och ekonomiskt sätt att hålla möten på med deltagare på annan ort. Vi har ett konferensnätverk med nätverk- och lösenord noterat i varje rum. 

Teknik
Samtliga konferenslokaler är utrustade med wifi, projektor och ljudutrustning. Två av rummen, Konferensen och Kompetensen, är även utrustade med ljudslinga. Från årsskiftet 2022 har vi en ny mötesrumslösning, Logitech Rally Bar vilket är en BYOD lösning (Bring Your Own Device). Kom ihåg att före ert besök uppdatera er om hur just din utrustning fungerar samt medtag adaptrar som passar dina specifika behov. Samtliga rum är utrustade med VGA- och HDMI. Datorer finns ej att låna på plats.

Instruktioner för att använda Logitech Rally Bar:

  1. Koppla in följande kablar i er medtagna dator innan ni ansluter till mötet:
    USB-kabel – Ansluter till systemet med kamera, högtalare och mikrofon
    HDMI-kabel – Ansluter till bildskärmen
  2. Anslut nu till mötet! För att din dator ska känna av Logitech systemet behöver den vara ansluten till Logitech högtalare/mikrofon vilket ställs in via mötesapplikationsinställningar på din dator.

Handikappanpassat
Fastigheten är utrustad med handikappanpassad entré och toaletter på samtliga våningsplan samt hiss med plats för rullstol och rullator.

Förtäring
Vi erbjuder förtäring såsom kaffe, te, dryck, smörgåsar, fikabröd, sallader samt lunchcatering. Vi behöver ha er beställning senast en vecka före bokat besök. Vid beställning av varm mat är minsta antal 10 personer. Kom ihåg att ange eventuella kostavvikelser vid beställning av förtäring.

Utskrifter
Behöver ni hjälp med att skriva ut dokument inför ert kommande besök? Kontakta oss då minst två vardagar före bokat datum så ordnar vi det. Dokumenten bifogas per mejl till klara@iogt.se.
Pris A4, 6 kr/sida
Pris A3, 8 kr/sida 

Priser
Priser som anges vid bokningstillfället gäller med reservation för eventuella prisändringar. 

Kommunikationer
Någon minuts gångväg från oss når du T-centralens pendeltåg, tunnelbana samt ett flertal stadsbussar. Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen ligger även de i anslutning till oss. Parkering finns i närliggande parkeringshus för dig som kommer med bil.

Övrigt
• IOGT-NTO-gårdens lokaler är en helt alkohol- drog- och rökfri miljö. Rökning får endast ske minst 15 meter från entrén.

• Vi har besökare med doftöverkänslighet vilka reagerar på starka dofter. Vi ber er därför undvika starka dofter samt informera era deltagare om det. Tack för visad hänsyn!