Hyra Konferens

Våra lokaler är flexibla och passar lika bra för styrelsemöte som för mingel och salsa! Vi har fem konferensrum, ett café till uthyrning och kan ta emot grupper på upp till 100 personer. Läs mer om varje rum i menyn till höger. Våra konferensrum kan bokas för heldag eller halvdag och vi hyr även ut på kvällar och helger, allt efter era önskemål.

Alla konferenslokaler är standardutrustade med whiteboard, blädderblock, wifi, projektor, ljudanläggning, block och pennor. I konferensrummen Konferensen samt Kompetensen finns även en fast hörslinga. Övriga lokaler kan kompletteras med hörslinga.

Huset är utrustat med handikappanpassade hiss med plats för rullstol och rullator. Handikappanpassade toaletter finns på varje våningsplan.

Genom oss beställer ni också enkelt fika och lunch. Fikat består av goda mackor eller kakor och lunchen är antingen kall lunch i form av sallader/ matiga mackor eller varm mat som vi beställer via catering. Önskar ni ta med egen mat? Inga problem! Av oss hyr ni porslin för endast 10 kronor per person.

Vi är sedan 2016 en KRAV-certifierad anläggning.

En sammanställning av priserna hittar du här: Prislista 2018.

Här kan ni läsa om våra bokningsregler: Bokningsregler IOGT-NTO-gården i Klara.

Klicka på varje lokal för att se om den är ledig enligt dina önskemål.

DSC08658