Aktuellt

LEDIGA LOKALER
Är er verksamhet i behov av en kontorslokal med centralt läge? Då är ni välkomna att höra av er till oss! Vi prioriterar främst verksamheter som verkar inom nykterhetsrörelsen. Vid intresse, kontakta vår verksamhetschef, mia.westerdahl@iogt.se.

JOBBA HOS OSS!
Just nu behöver vi fylla på vårat gäng med ytterligare behovsanställd konferenspersonal. Har du det som krävs är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Läs mer om tjänsten här, http://www.iogtklara.se/om-iogt-nto-garden-i-klara/jobba-hos-oss

NYHET! För att uppnå maximal upplevelse under ert besök har ni nu möjlighet att boka in vårat nya konferenssystem BYOD anpassat för hybrida möten. Den nya lösningen är en Logitech Rally Bar vilket är en BYOD (Bring Your Own Device) lösning. Det innebär att systemet, kameran och skärmen som finns på plats startar automatiskt vid inkoppling. Inbjudan gör ni via Teams och det ni behöver är en egen dator vilket mötet sedan hålls ifrån.

Från och med januari 2022 har vi ersatt vårat tidigare konferenssystem Life size med en ny mötesrumslösning, Bring Your Own Device.