Utbud

Ankomst
I vår entré finns en anvisningsskärm med information om vilken lokal samt våningsplan ni kommer att använda er av under ert besök. Där finns även lite att läsa om våra övriga verksamma hyresgäster i fastigheten, kommande event samt annat läsvärt. 

Konferens
Vi har fem konferensrum i olika storlekar väl lämpade för konferenser, grupparbeten eller kreativa möten. Lokalerna är ljusa, har flera fönster och är anpassade för att kunna möbleras enligt behov. Rummen kan bokas per hel- eller halvdag, kvällar och helger.

Utrustning
Samtliga rum är utrustade med wifi, whiteboard, projektor, blädderblock, ljudutrustning, papper och pennor. Två av rummen, Konferensen och Kompetensen, är även utrustade med ljudslinga. Ett rum, Klara, är utrustad med Lifesize vilket är ett mycket effektivt- och ekonomiskt sätt att hålla möten på med deltagare på annan ort. Vi har ett konferensnätverk med nätverk- och lösenord noterat i varje rum.

Handikappanpassat
Fastigheten är utrustad med handikappanpassade toaletter på samtliga våningsplan samt hiss med plats för rullstol och rullator.

Förtäring
Vi erbjuder förtäring såsom kaffe, te, smörgåsar, fikabröd, sallader samt lunchcatering. För er som vill ta med egen mat går det även bra till en kostnad av 20 kr per person. Ni får då tillgång till vårt föreningskök med möjlighet till tillredning samt mikrovågsugn. Vid beställning av varm mat är minsta antal 10 personer.   Priser   Lunchmeny

Priser
Priser som anges vid bokningstillfället gäller med reservation för prisändringar. 

Kommunikationer
Någon minuts gångväg från oss når du T-Centralens pendeltåg, tunnelbana samt ett flertal stadsbussar. Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen ligger även de i anslutning till oss. På gatan utanför samt i närliggande parkeringshus finns möjlighet till parkering för dig som kommer med bil.

Övrigt
• IOGT-NTO-gårdens lokaler är en helt alkohol- drog- och rökfri miljö. Rökning får endast ske minst 15 meter från entrén.

• Vi har besökare med doftöverkänslighet vilka reagerar på starka dofter. Vi ber er därför undvika starka dofter samt informera era deltagare om det.