Utbud

Ankomst
I vår entré finns en digital monitor med information om vilken lokal samt våningsplan ni kommer att använda under ert besök. Det finns information om våra verksamma hyresgäster i fastigheten, kommande event samt annat läsvärt. 

Konferens
Vi har fem konferensrum i olika storlekar väl lämpade för konferenser, grupparbeten eller kreativa möten. Lokalerna är ljusa, har flera fönster och är anpassade för att kunna möbleras enligt behov. Rummen kan bokas per hel- eller halvdag, kvällar och helger.

Utrustning
Samtliga rum är utrustade med wifi, whiteboard, projektor, blädderblock, ljudutrustning, block och pennor. Två av rummen, Konferensen och Kompetensen, är även utrustade med ljudslinga. Rummet Klara är utrustad med Lifesize vilket är ett mycket effektivt- och ekonomiskt sätt att hålla möten på med deltagare på annan ort. Vi har ett konferensnätverk med nätverk- och lösenord noterat i varje rum. 

Teknik
Samtliga konferenslokaler är utrustade med Wifi, projektor och ljudutrustning. Två av rummen, Konferensen och Kompetensen, är även utrustade med ljudslinga. Rummet Klara är utrustat med Lifesize. Kom ihåg att innan ert besök uppdatera er om hur din utrustning fungerar samt medtag adaptrar som passar just dina specifika behov. Samtliga rum är utrustade med VGA- och HDMI. Datorer finns ej att låna på plats. 

Handikappanpassat
Fastigheten är utrustad med handikappanpassad entré och toaletter på samtliga våningsplan samt hiss med plats för rullstol och rullator.

Förtäring
Vi erbjuder förtäring såsom kaffe, te, dryck, smörgåsar, fikabröd, sallader samt lunchcatering.

Det går även bra för er som önskar att ta med egen mat till en kostnad av 20 kr per person. Ni får då tillgång till vårt föreningskök med möjlighet till tillredning samt mikrovågsugn. I mån av plats finns möjlighet att använda vår matsal där ni själva ansvarar för hanteringen av er förtäring. Gäster som har beställt förtäring via oss har förtur till plats i matsalen så var därför noga att höra efter med vår personal vad som gäller för aktuell dag. I de fall matsalen är bokad av betalande gäster hänvisas de med medhavd mat till sina respektive konferensrum.

Beställning av förtäring ska inkomma en vecka före bokat besök. Vid beställning av varm mat är minsta antal 10 personer. Kom ihåg att ange eventuella kostpreferenser vid beställning av förtäring.

Utskrifter
Behöver ni hjälp med att skriva ut dokument inför ert kommande besök? Kontakta oss då minst två vardagar före bokat datum så ordnar vi det. Dokumenten bifogas per mejl till klara@iogt.se.
Pris A4, 5 kr/sida
Pris A3, 9 kr/sida 

Priser
Priser som anges vid bokningstillfället gäller med reservation för kommande prisändringar. 

Kommunikationer
Någon minuts gångväg från oss når du T-Centralens pendeltåg, tunnelbana samt ett flertal stadsbussar. Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen ligger även de i anslutning till oss. På gatan utanför samt i närliggande parkeringshus finns möjlighet till parkering för dig som kommer med bil.

Övrigt
• IOGT-NTO-gårdens lokaler är en helt alkohol- drog- och rökfri miljö. Rökning får endast ske minst 15 meter från entrén.

• Vi har besökare med doftöverkänslighet vilka reagerar på starka dofter. Vi ber er därför undvika starka dofter samt informera era deltagare om det. Tack för visad hänsyn!